• Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen die u mogelijk heeft op Guyanas.Net. Als u het antwoord dat u zoekt nog steeds niet kunt vinden, neem dan gewoon contact met ons op!

Er zijn veel must-sees en must-dos in de Guyana’s. Verken en ontdek het unieke karakter van de regio vanwege het tropische klimaat, de vriendelijke mensen, de gevarieerde cultuur en het heerlijke eten.

De belangrijkste reden dat mensen ‘Guianas.net’ gebruiken is om bedrijven en recensies te onderzoeken als onderdeel van hun besluitvormingsproces. U kunt kiezen uit duizenden bedrijven en talloze investerings- en samenwerkingsmogelijkheden. Bovendien heeft “Guianas.net” meer dan 31.000+ Facebook-volgers en duizenden websitebezoekers per dag.

Beoordelingen of reviews geven bezoekers een goede indruk over uw bedrijf en kunnen bovendien doorslaggevend zijn in het leiden tot een conversie. Help toekomstige klanten uw bedrijf te verbeteren.

Boodschap overbrengen – Merkbekendheid – Nieuwe doelgroep – Trouwe klanten – Branche-expertise opbouwen

Online marketing doe je om een boodschap over jouw bedrijf of organisatie over te brengen (het bouwen aan je merk) of om onderzoek te doen. Online marketing kan ook een effectieve manier zijn om uw doelgroep te identificeren, de wensen en behoeften van verschillende doelgroepen te ontdekken, langdurige relaties met klanten op te bouwen of autoriteit en expertise binnen een branche te vestigen. Wij kunnen u daarbij helpen!

Krijg hulp van duizenden vertrouwde experts bij u in de buurt voor alles, van huisreparaties tot schoonheidsbehandelingen.

Beoordelingen worden berekend op basis van beoordelingen achtergelaten door klanten/bezoekers. Deze variëren van 0 tot 5 sterren.

U kunt deze merkpaginabeoordeling beïnvloeden door een beoordeling op hun pagina achter te laten of hun pagina te delen met uw vrienden op Guianas.net.

Op sommige ‘brand pagina’s’ zie je dit bijvoorbeeld: 75 – score op basis van 1 beoordeling. Een bedrijf kan tijdens het beoordelingsproces maximaal 5 behalen. Vervolgens wordt rekening gehouden met het gemiddelde cijfer en omgezet in een percentage (%).

Bijvoorbeeld:

0 (%)
25 (%)
50 (%)
75 (%)
100 (%)

Gebruikers kunnen maximaal 2 (twee) afbeeldingen plaatsen met een maximale grootte van 200 KB (Kilobyte) elk.

Op het moment dat u een ‘Premium Brand Page’ afsluit en wij uw gegevens kunnen valideren, ontvangt u automatisch een groene geverifieerde badge op uw merkpagina. U hoeft hiervoor niet extra te betalen.

Accounts met een geverifieerde badge zijn geverifieerd en kunnen door Guianas geverifieerde abonnees of opmerkelijke personen of merken zijn.

Uitgesproken als ‘browsercash’. Een tijdelijk opslaggebied in het geheugen of op schijf dat de meest recent gedownloade webpagina’s bevat. Terwijl u van webpagina naar webpagina springt, kunt u door deze pagina’s in het geheugen op te slaan, snel teruggaan naar een pagina zonder deze opnieuw van internet te hoeven downloaden. Het regelmatig verwijderen van de cache- en cookiegegevens helpt bij het oplossen van problemen, helpt de laadtijd van webpagina’s te verlengen, laadt nieuwe versies van webpagina’s en verhoogt de prestaties van uw computer.

Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, ontvangt u een factuur met betalingsgegevens. Betalen in USD kan via internetbankieren (Lokale bedrijven kunnen betalen in SRD tegen de dagelijkse wisselkoers, vraag ons even hiernaar). Bij overboekingen verzoeken wij u altijd uw bedrijfsnaam en factuurnummer op te geven.

We promoten uw ‘Premium’-merkpagina voor USD 1,00 (één USD-dollar) elke 3 maanden (dus drie (4) keer per jaar) via onze Facebook-pagina op sociale media rechtstreeks naar Facebook als een gesponsorde advertentie. We voegen een tekstregel toe en linken rechtstreeks naar uw merkpagina. Boost moet gerelateerd zijn aan uw merkpagina en links naar uw pagina bevatten voor extra zichtbaarheid.

Omdat het een ‘gratis’ plaatsing betreft en pas als deze geclaimd is, zie je een groen vinkje.

NEEN, je moet eerst de pagina claimen en daarna een betaald abonnement afsluiten.

Met onze Service Level Agreement (SLA) kunt u ons uw updates sturen en wij verwerken deze binnen 24-48 uur (ma-vr, met uitzondering van nationale feestdagen en feestdagen) voor u op uw merkpagina. Uw tijd is kostbaar, dus wij zorgen voor de rest.

360 graden marketing staat centraal in ons concept. Wij adviseren alle organisaties om hun Facebook-, Instagram- en/of andere Social Media-pagina’s te koppelen aan hun brand pagina. Bezoekers kunnen dan al uw kanalen vinden vanaf één centrale locatie.

Zodra u voor de eerste keer uw claim heeft ingediend, ontvangt u van ons een factuur. Daarna ontvangt u jaarlijks 30 dagen voordat uw abonnement afloopt een factuur.

U kunt betalen via bankoverschrijving:

SoSu Interactive Advertising NV / Sociaal Suriname
De Surinaamsche Bank (DSB): (USD) 89.54.046;
Swift-code: SURBSRPA.

* Vermeld bij uw overschrijving de naam van uw bedrijf of factuurnummer.

$ = Goedkoop, meestal $ 10 en minder.
$$ = Redelijk duur, meestal tussen $10 en $25.
$$$ = Duur, meestal tussen $25-$45.
$$$$ = Erg duur, meestal $ 50 en hoger.

  1. Klik vanuit het Facebook-bericht op de drie stippen (…) en ga vervolgens naar </> Embedden.
  2. Ga naar Geavanceerde instellingen en kopieer vervolgens alleen de URL in het veldvak URL van het bericht.
  3. Plak de URL in uw menugedeelte van uw profielpagina > iframe-URL.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons op [email protected]

0/5
0/5
0/5
0/5
0/5