Editorial

Tian you bubbletheewinkel opent filiaal te groningen, saramacca

  • Posted 6 months ago
  • News

Bubblethee – keten Tian you opent filiaal te groningen aan de misgunstweg nummer 1, in het district saramacca (in het oud restaurant gedeelte van zwembad pireng). De districtscommissaris van saramacca, mevr. Sherin bansi-durga die te gast was bij deze opening mocht het lint doorknippen en tegelijkertijd de eerste bestelling plaatsen.

De districtscommissaris wenste de filiaal houder heel veel succes toe met zijn onderneming en gaf aan dat het zeker een aanwinst is voor groningen en omgeving, dit zeker in het kader van bevordering binnenlandse toerisme. Verder gaf de dc het belang van kleine ondernemers aan door te stellen dat juist deze kmo’s (klein en middelgrote ondernemers) suriname uit de economische crisis gaan halen waarin wij ons thans bevinden en motiveerde de filiaalhouder om onder alle omstandigheden door te gaan, “want ondernemen in deze moeilijke tijd betekent dan ook kansen nemen en doorgaan”.

De filiaal houder, de heer ryan bhagwat was enorm verheugd en erkentelijk met de komst van de dc voor het verrichten van de openings plechtigheden. Tenslotte feliciteerde de dc de filiaalhouder en de medewerkers met dit mooi moment.

De opening werd groots gevierd met snack, drank en muziek, ook mochten de leerlingen van s. O. -v. S. O. Die een bezoek hadden gebracht aan het monumentenplein te groningen meegenieten van een drankje van tian you, dit georganiseerd door de filiaalhouder.

Tian you groningen is dagelijks open steeds van 9.30u tot 20.30u. Naast de overbekende bubble thee kunt u hier ook terecht voor ontbijt en warme maaltijden.

Discussion

Keep it polite and friendly  – Give helpful, constructive feedback.

  • Recently added on our platform