Editorial

SLM, onze nationale trots, voorzien van nieuwe aanwinst!

  • Posted 11 months ago
  • News

President Santokhi heeft nooit het vertrouwen in de SLM opgegeven. Dankzij zijn inzet en de nauwe samenwerking van de regering is het gelukt om de SLM weer gezond te maken. Vandaag, 29 december 2022, mogen wij de vruchten van de enorme inzet plukken, doordat onze trots, mede dankzij het beleid van deze regering die heeft zorggedragen voor een directe resultaat, eindelijk is geland. Middels dit heugelijk feit heeft de president zijn belofte om de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij weer winstgevend te maken, waargemaakt.

“De regering zal ervoor kiezen om er alles aan te doen om onze national carrier, de SLM, te redden en wederom te maken tot onze nationale trots”, waren de woorden van president Santokhi, toen de SLM in moeilijk vaarwater terecht kwam. Dit is niet bij woorden gebleven. Op donderdagmorgen 29 december 2022 is op de Johan Adolf Pengel Luchthaven een Boeing 737-800 geland. Deze boeing is door middel van een dry lease contract gehuurd, waardoor we onder andere financieel voordeel zullen hebben en onze eigen bemanning kunnen inzetten. Zo kan Suriname weer deel kan uitmaken van het geheel.

“Er is nog werk aan de winkel. Zo zal ook aandacht worden besteed aan de mid-Atlantische route, zodat ook daar de positie van de SLM wordt verbeterd. Suriname, gefeliciteerd met deze aanwinst. We gaan verder om onze nationale trots naar grotere hoogte te tillen”, aldus president Santokhi.

Discussion

Keep it polite and friendly  – Give helpful, constructive feedback.

  • Recently added on our platform