Editorial

Aby's bakery nu ook op groningen

  • Posted 8 months ago
  • News

op donderdag 6 april 2023, vond de opening plaats van een filiaal van aby’s bakery aan de landingstraat te groningen. Hierbij gaat het om een verplaatsbare foodtruck.

De districtscommissaris van saramacca, mevr. Sherin bansi-durga mocht samen met de eigenares van aby’s bakery, mevr. Aby-gale de opening doen. De dc gaf aan dat ze heel blij is dat kleine ondernemers productief bezig zijn en dat dit alles een bijdrage zal leveren in ontwikkeling van het district. Ook in het kader van ontwikkeling binnenlandse toerisme zijn zulke ondernemingen zeker van belang.

Ook bedankte aby-gale, de dc en haar team voor hun bijdrage, motivatie en kans die zij haar hebben gegeven om haar kleine onderneming uit te breiden door middel van een foodtrailer. Verder gaf zij aan dat groningen een trek pleister is voor saramacca en door middel van haar producten wil ze vooral toeristen en personen van het district aantrekken om een handje te helpen in de vooruitgang van het district. Tenslotte zei aby-gale dat ze kleine ondernemers wilt motiveren en een voorbeeld figuur wilt zijn in het district en dat men onder alle omstandigheden hun doelen en dromen moeten waar maken.

Discussion

Keep it polite and friendly  – Give helpful, constructive feedback.

  • Recently added on our platform